СЪЩНОСТ

Домакин e отдаден на идеята за уникален и единствен по рода си електронен бизнес център. Изградено е цялостно представяне на повече от 10 000 продукта, услуги, фирми, магазини и ресторанти, обособени в отделни портали. Ясното и надеждно представяне на данни провокира бързи и правилни решения на потребителите при закупуване на стоки, поръчки на храна или свободно ползване на информационната инфраструктура на сайта. Домакин предоставя нов начин за доставяне на услуги, дистрибуция на продукти и потребителски стоки. Те се управляват и развиват в профилирани канали с постоянно обновяване и допълване на асортимента и възможностите си.

Уеб сайтовете ни достигат топ позиции при търсене в интернет във всяка област. Продуктовото и фирмено позициониране при нас заема водещи места в търсещите машини за всички отрасли, което е приоритет на екипа на Домакин и го прави надежден партньор за всеки бизнес, кореспондиращ с търсенето!

Какво ще желаете ?

Ние сме приели, че всеки ден е нашият ден, в който трябва да направим стъпка напред към новите предизвикателства. Днес е този ден и за Вас!

Кариери

Кандидатът за "Служител в Домакин" трябва да има свободно време и да е готов да го отдава за кариерата си. Задълженията на всеки от екипа са условни и в повечето случай взаимно заменяеми - съобразени с приоритетите във всеки отделен етап. Работата е ангажираща и натоварена - често без фиксирано работно време. Като говорим за работата в Домакин неизменно я свързваме с уеб сайта www.domakin.bg. Целият екип е ангажиран с бизнес портала в различен аспект. Налагат се познания в компютърната сфера, като в случая от значение е не колко големи са те, а желанието и възможността за развитие в тази насока. Служителите в Домакин десетки пъти на ден са в контакт с нови и различни хора, всякa среща е съпроводена с рекламни послания, както и с постигането на цели чрез диалог..... притеснителните хора няма да са в свои води. www.Domakin.bg работи без почивен ден, почивните дни на служителите са по- скоро планирани, от колкото регламентирани.

Искаме не само да влезем във връзка с точния човек, но и самите вие да прецените дали предлаганото от нас кореспондира с вашите цели.

Администратори

Администратор мрежи...
Администратор на Domakin.bg   ...