КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ

Бутоните в портала www.domakin.bg разделят възможностите, които предлагаме на основни категории. Ще продължите да ги виждате на всяка страница- в горната част на сайта в основен банер. Първите страници представят главните раздели на категорията. На входните им банери има кратко описание/ основна информация. Под главния панел на всяка страница са бутоните, от който може да влезете в другите раздели на категорията.

Фирмени страници > Те престижно и изчерпателно представят нашите клиенти и партньори, техните услуги и продукти. В тези страници ще намерите снимки, форма за контакт, информация. Това са самостоятелни интернет страници, разглеждани от  потребители пряко интересуващи се от конкретна дейност. Сайтовете се изграждат в проектирана и развивана от Домакин информационна бизнес структура.

Статични страници > Те са мощен рекламен инструмент за всеки бизнес, кореспондиращ с търсенето. Те могат лесно да бъдат пренасочвани и тематично променяни – един гъвкав инструмент за промотиране на стоки, услуги и събития с комерсиална или хуманитарна цел. Статичните страници заемат топ позиции при конкретни търсения в интернет.

Продукти и услуги > Продуктите в Домакин са лесно достъпни, а услугите позволяват промени спрямо конкретния случай. Подробни разяснения за начина на поръчка и отделните артикули ще намерите в останалите раздели на този сайт. Стъпките, през които преминавате при поръчка от сайта или наш оператор, ще Ви помогнат да оформите поръчката си с уточнения и особенности.


Виж всичко, Ви дава поглед към основните страници, които ще Ви заведът към търсеното място.

       
  Кетъринг Доставка на ТОРТИ Обедно меню ФИРМИ
Услуги на ДОМАКИН Транспортни Услуги Доставка на ГАЗ  
  Интернет Реклама Изработка на сайт

Дизайн на лого

     
  Онлайн Магазини  
Сребърни Бижута Хранителни добавки Инфраред отопление Маркови часовници
       
       
ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ Aladin FOODS Вкусни закуски
Пиле на ЖАР
ПИЦАРИИ Пицария Мания Мания NEW Пицария ТЕМПО
РЕСТОРАНТИ Китайски ресторант Ресторант РЕСТ Механа Габъра
       
     
  СУПЕРМАРКЕТ  
Захарни стоки Млечни продукти Тестени изделия МЕСО
Вода и безалкохолни Плодове Зеленчуци ЦИГАРИ АЛКОХОЛ
Ядки и Снаксове Подправки Козметика Битова Химия
Консерви За БЕБЕТО Домашни Потреби Домашни любимци
Диетични храни      
     
   
ФИРМИ  
Посетете Купете Реклама Услуги