СРЕБЪРНА БИЖУТЕРИЯ

Селекция от уникални сребърни бижута. Пръстени, обеци, гривни, медальони и колиета от сребро с гарантирано качество. Ръчно изработените сребърни изделия са с прецизен монтаж на камъните и липса на алергични реакции.

Цените в онлайн магазина са без надценка. Продуктите периодично се актуализират, като колебанията в стойността на среброто и ръчната изработка / грамажа /допускат неточности в посочената цена / при бижутата който имат размери - гривни, пръстени - колебанието в цената може да бъде по-голямо, заради разликата в посоченият модел и Вашият размер/. След направена поръчка, оператор на ДОМАКИН ще се свърже с Вас, за да уточни подробностите около нея - коректността и точността при изпълнение са гарантирани. При установена наличност на избраното бижу, то може да бъде изпратено в деня на поръчката. Стандартно време за промяна на размер - 2 дни, изработка на модел - 5-7 дни. За по-сложни бижута или стари колекции е възможен и срок от 2 седмици. Гравиране на надписи не оскъпява бижуто, стига моделът да позволява размера на желаното послание.

Страница : www.srebro.domakin.bg
Начини на поръчка и доставка
Определяне на размери на бижута
Производител

Среброто е считано за скъпоценен метал още от откриването му. Според проучвания, историята на сребърната бижутерия датира от 4000 години преди новата ера. Едни от най-големите находища на сребро в древността са били в Гърция, Турция и Испания. Днес, най-големите сребърни залежи се намират в САЩ, Канада, Аржентина и Мексико. Най-популярните сребърни бижута са колиетата, гривните, обеците и пръстените. Бижутата са носени както за декорация, така и за предпазване от зли сили и поради религиозни мотиви.