Поръчка от Онлайн Магазини

Домакин изгражда онлайн магазини на водещи в своите производства фирми. Качеството на представените продукти е гарантирано. Артикулите са разделени в категории. На основната страница има снимка, цена и представяне на продукта. Подробният изглед съдържа повече разяснения, производител, линкове към вътрешни страници с допълнителна информация, цена и грамаж и други. В него се влиза след натискане на името на продукта или РАЗГЛЕДАЙ ПОДРОБНО. Цените в онлайн магазините са без надценка. 

ПЪРВА СТЪПКА :
След като сте направили избор на продукт от съответния Онлайн магазин, използвате бутон ДОБАВИ под снимката на акрикула. Той изпраща избора Ви в количка, видима в синьото поле в ляво. Тя е видима в страниците от онлайн магазините.

ВТОРА СТЪПКА :
Бутона ПРОДЪЛЖИ /в кошницата/ отваря форма с данни за доставката - избраните артикули са видими в дясно. В полетата попълвате коректно данните за доставка. Бутонът ПРОДЪЛЖИ ще Ви води към следващите стъпки.

ТРЕТА СТЪПКА :
Domakin.bg предоставя възможност за избор и начин на доставката
   ► Доставка до точен адрес на получателя
   ► Доставка до офис на куриерска фирма
При разговора с оператор може да изберете и друга опция.
   ► Доставка до адрес или услуга "подаряване" за град Габрово и региона
   ► Получаване в офис на Домакин.
   ► Друг договорен начин.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА :
Domakin.bg предоставя възможност за опции и начин на плащане
   ► Плащане при доставка - наложен платеж
   ► Плащане по банков път
   ► Плащане чрез пощенски запис
   ► Плащане чрез системата - PEYPAL.bg
   ► В определени случай следва да се изпрати депозит.

ПЕТА СТЪПКА :
Преглед и потвърждение. Тук подробно виждате Вашата поръчка и при необходимост да коригирате.
След използване на бутон ЗАВЪРШИ поръчката се приема от екипа на DOMAKIN.BG

Поръчките се изпълняват след провеждане на разговор за потвърждение по телефона на посочения от Вас номер ! Оператор на Домакин ще се свърже с Вас- след като обработи поръчката - наличност на артикула, евентуални промени в цена, наличен цвят и други.
 
Страница : www.gift.domakin.bg

Около 60% от българските потребители са пазарували онлайн, а 99% са наясно с възможността да пазаруват в мрежата. Проучването е направено сред 1100 интернет потребители в България на възраст 15-65 години, живеещи в големи, средно големи и по-малки градове. Мъжете в изследването заявяват, че купуват по обява най-често техника, принадлежности, свързани с хобита и предмети с антикварна и колекционерска стойност. Жените се интересуват повече от изгодни покупки на дрехи, бижута, обувки и аскесоари. Повече от 70% от участвалите в проучването изтъкват като основни причини да пазаруват онлайн, възможността да спестят време и пари, да направят поръчката по всяко време, да получат доставката у дома, да се сдобият с трудно откриваеми стоки, да участват в промоции и в крайна сметка - да пазаруват на цени, по-ниски от тези, в традиционните магазини. Българинът е готов да отдели все по-голяма сума за покупки през интернет. За 20% от анкетираните средната цена на покупката е между 26 и 100 лв, а при други 20% сумата се покачва от 101 до 250 лв.