Как да изберем пръстен

ПРЪСТЕНЪТ

Доста труден се оказва изборът на подходящо бижу, особенно ако става въпрос за подарък. Ако имате големи ръце, трябва да се ориентирате към солиден пръстен, защото ако лентата му е прекалено финна, може да се счупи или разпои. Също така не избирайте нещо прекалено малко, ще изглежда извън всякакви пропорции. Широки ленти може да ви станат, но не прекалено широки, най-добре е около 1см. Вие сте един от щастливците, които могат да носят много големи камъни така че не пропускайте тази възможност!

Ако имате малки тънки ръце, вероятно вече знаете, че пръстените, които са твърде масивни и тежки, не са предназначени за вас. Спрете се на фини и нежни дизайни, те ще бъдат много по-удобни и ще ви отиват най-добре. Широките пръстени може да ви паснат добре, ако не са твърде широки и не ви пречат да свивате пръстите си. Ако ги купувате онлайн и не можете да ги пробвате преди да ги закупите, проверете ширината.

За късите и закръглени пръсти трябва да избягвате широки пръстени, няма да са ви удобни и ще свършат в някоя кутия за бижута. Ако имате къси пръсти, избирайте по тънки пръстени с предна част от малък до среден размер. Ако наистина искате да купите широк пръстен, изберете този, който се стеснява в гърба до около половин сантиметър или по-малко. Опитайте цветен камък, който ще хване окото или може би миниатюрен пръстен.


 

Сребърните пръстени в онлайн магазинът са ръчно изработени, ПРОБА 925. Уникалната направа на тези аксесоари ще добави стил в маниерите ви и несъмнено ще накара околните да Ви забележат.

 

Моделите, включени в категория пръстени са от актуална колекция. Снимките са реални, като посоченият грамаж може да варира, тъй като бижутата са ръчна изработка. След като получим поръчката Ви, ще се свържем с Вас, за да уточним необходимия размер и други специфики. Поръчката Ви не се задейства преди оператор на Домакин да се е свързал с Вас. През определен интервал от време се добавят модели към продуктите в онлайн магазина. Освен показаните, може да поръчате всеки един модел, изработен от фирма Николас. Ако не намирате конкретно бижу, може да ви изпратим снимки на останалите от колекцията.



Каталог :  сребърни пръстени
Начини на поръчка и доставка

Определяне на размери на бижута

Производител


Обичаят да се разменят венчалните халки не е съществувал винаги. В древен Рим е било прието женихът да дарява преди сватбата родителите на невястата с гладък метален пръстен, като символ на своята материална самостоятелност и способността му да издържа бъдещата си съпруга. Това се е считало за особено важен момент, повече от самата сватба, защото основните договорености между жениха и родителите на булката са ставали именно в този момент на даряване на халката.
Размяната им между съпрузите е вече факт през втори век от нашата ера. Тази традиция идва от християнски обряд. Първоначално пръстените се правели от бронз и едва в трети век от нашата ера започнали да ги изработват от злато. Използването на венчалната халка пряко в церемонията по бракосъчетанието започва през четвърти век.