Каталог сребърни обеци

Ръчно изработени обеци, ПРОБА 925. Ако косата е короната на женската красота, то обеците са диамантите върху нея. Допълвайки прическата, тези аксесоари ще подчертаят блясъка в очите Ви.

Моделите, включени в категория обеци са от актуална колекция. Снимките са реални, като посочения грамаж може да варира, тъй като бижутата са ръчна изработка. След като получим поръчката, ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите. Може да купите само един брой обеца. Ако моделът позволява, може да се изработи с няколко вида закопчалки.

През определен интервал от време се добавят модели към продуктите в онлайн магазина. Освен показаните може да  поръчате всеки един модел, изработен от фирма Николас. Ако не намирате харесания, може да ви изпратим снимки на останалите бижута от колекцията.

ОБЕЦИТЕ

Огромното разнообразие на форми и видове обеци изискват да се съобразим с индивидуалностите на своето лице. Изборът не е толкова труден, ако определим формата му.

Овалното лице дава най-големи възможности, защото на него отиват почти всички видове обеци. Това позволява да експериментирате смело пред огледалото и да избирате според своя вкус. Каквато и да е модата в момента, можете да се съобразявате само с нея и своите желания за стил, без да се ограничавате от формата на лицето си.

Кръглото лице трябва да не се съчетава със съвсем кръгли. По-подходящи са висящите и продълговати варианти, които ще издължават леко формата на лицето.

Ако формата е квадратна, обеците е добре да бъдат с мъниста или камъни по възможност в нежни форми и с прави линии. Малки халки и топчета също стоят елегантно.

Правоъгълното лице трябва да се съчетае с кръгли и топчести, халки, с формата на капка или цвете, но да не са прекалено дълги. Те смекчават чертите и придават нежност на формите.

За триъгълното лице най-подходящи са обеци, които са тесни отгоре и започват да се разширяват, приближавайки челюстта. Късите и широки обеци, дори да изглеждат малко груби, ще стоят добре и може смело да се носят. Обеци с триъгълна форма също са подходящи.


Каталог :  сребърни обеци
Начини на поръчка и доставка

Определяне на размери на бижута

Производител


Превръщането на Bluetooth слушалките в бижута е факт. Не че някои не са такива сами по себе си, но фирмите вече моделират мобилния аксесоар като дамски обеци. Един от първите модели дизайнерска серия, приличат на големи спирали. В средата има червена перла, която всъщност е LED индикатор, който светва при входящ разговор. Достатъчно е да се натисне, за да започне разговора.