Каталог сребърни гривни

Сребърни гривни, ПРОБА 925.Масивни модели за тези от вас, които не търпят поражение и укор или шикозни изтънчени варианти. Завършекът на личността и китката Ви е тук.

Моделите, включени в категория гривни, са от актуална колекция. Снимките са реални, като посоченияt грамаж може да варира, тъй като бижутата са ръчна изработка. След като получим поръчката Ви, ще сe свържем с Вас, за да уточним необходимият размер и други специфики.  През определен интервал от време се добавят модели към продуктите в онлайн магазинa. Освен текущите, може да  поръчате всеки един модел, изработен от фирма Николас. Ако не намирате харесаният модел, може да ви изпратим снимки на останалите бижута от колекцията.

ГРИВНАТА

Преди да купите гривна се убедете че е подходяща за ръката, на която ще стои. Костната структура е определяща за изборa. По-дребните винаги изглеждат много деликатно с гривни, които са нежни и ефирни. Докато тези със солидна костна структура е по – добре да заложат на масивните гривни и по възможност да са няколко.

Каталог :  сребърни гривни
Начини на поръчка и доставка

Определяне на размери на бижута

Производител


Високотехнологична гривна може да контролира температурата и осветлението в офиса от разстояние. Икономичната гривна е с  вградени сензори, следящи нивото на комфорт в дадено помещение.  Всяка гривна е пластмасова и се изработва на 3D принтер. В нея се съдържа микропроцесор, който е свързан с еко-сензори за следене на колебанията в температурата, влажността и светлината. Гривната има и чип, който следи местоположението на потребителя и комуникира с дистанционно, посредством радиочестотни сигнали. Тя има само три бутона. Два правят възможно потребителите да контролират температурата - топло и студено. Третият пък позволява работата с жестове за управление на други уреди, чрез което става възможно да се взаимодейства с близкостоящи устройства като телевизори или компютри. След три седмици пробен период гривната довела до 24% спад в използването на енергия.