ДОСТАВКА НА ТОРТИ

Услугата на Домакин за Доставка на Торти Ви дава възможност да се насладите на празника, сигурни за един важен елемент от него. Изделието, което поръчате, ще бъде съобразено с Вашите идеи за външен вид и предпочитания за вкус. Онлайн каталогът представя над 500 вида торти, рула и пасти и дребни сладки. Във формата за поръчка може да добавите конкретни изисквания или да ги уточните при обаждането на нашия оператор.
Поръчките обикновено се изпълняват по предварителна заявка на следващ ден. Някой видове торти позволяват експресна изработка в рамките на няколко часа, но също така има изделия, който отнемат повече време.

Торти Мина Елит

Стандартният пълнеж на тортите / блатове и крем / е ванилия, сметана или шоколад, като разбира се може да се направи в различни вариаци - с плодове, ядки, сладка, карамел, кафе и др. Цената започва от 1.70 на парче в зависимост от сложността и пълнежа. Вие сами избирате броя парчета. Всеки брой различен от посоченият по- долу прави тортата правоъгълна / квадратна.

Кръглите торти се изработват във варианти :
► Малки 6 или 8 парчета с диаметър 18 см.
► Средни 12 парчета с диаметър 22 см.
► Големи 16 парчета с диаметър 29 см.


Торти Стеан

Тортите на Стеан са разделени в няколко категории. В категории : детски, сватбени и празнични торти всеки продукт показва как може да изглежда Вашата торта /украса/. За да направите поръчка или да формирате цена трябва да изберете пълнеж - видовете са описани в бутона "стандартни". Към неговата цена за съответният брой парчета да прибавите тази на предпочитаната украсата.


Услугата :
♦  Доставка в Габрово
♦  Доставка извън Габрово
♦ Доставката ще бъде направена в предварително уговорен час, място и желан начин.
♦ Вземете сами своята торта в работно време от сладкарниците в Габрово или Велико Търново или от офиса на Домакин - 24 часа /за Габрово/.
♦ Избраният сладкиш може да бъде доставен като подарък изненада - услуга Домакин
♦ Може да съчетаете с поръчка на храна от избран РЕСТОРАНТ, стоки от СУПЕРМАРКЕТ или други допълнения към тържеството.
♦ За други градове, ако изделието позволява, има опция за изпращане по куриер.

* Различните начини на доставка и уточнения от Ваша страна, предполагат различна цена за доставката. Цените на тортите за Габрово, Велико Търново и околността може да се различават.

Страници :  Сладкарски изделия Мина Елит  ♦   Сладкарски изделия СТЕАН


Километър и 200 метра е най- дългата торта в света, според книгата с рекордите на Гинес. Сладкарското произведение е приготвено в Женева от 200 души. За подготовката са били нужни два месеца, а печенето на тестото за трите блата е започнало седмица преди сглабянето на сладкиша. Нанасянето на крема обаче е отнело само три часа. Тортата е счупила предишния рекорд за най-дълго сладкарско произведение. Той е бил поставен в Белгия през 1992 г.